PREMIUM TENDERS

Handcrafted with passion

Zilverman

"Toen ik in mijn werkplaats bezig was met aluminium onderdelen voor een jacht stapte een goedgehumeurde Ierse man binnen met aan de rechterhand, zijn 7-jarige zoon. De jongen keek zijn ogen uit en was gefascineerd door het ruwe, glanzende materiaal en de grote machines die er staan. Hij verbaasde zich over het feit dat met deze machines, in combinatie met het nodige vakmanschap, zo'n mooi en bijzonder product gemaakt werd. Ondertussen besprak ik met zijn vader de tender, die geheel naar wens gebouwd zou worden. De romp zou niet gespoten worden maar gepolijst, wat er voor zorgt dat over de hele boot er een soort van mat zilveren gloed bevindt. Nadat de grote lijnen besproken waren en ik aan de slag kon met het ontwerp, gaf ik de beide heren een hand. Toen ze beide over de drempel stapten, vroeg de jongeman aan zijn vader:

"Daddy when do we visit the silverman again?"

De naam Z I L V E R M A N was geboren!

- Reinder van der Land -

Design

Bij het ontwerpen van een Z I L V E R M A N staat het lijnenspel centraal. Zowel onder de waterlijn als boven de waterlijn. Een slim uitgedacht onderwaterschip zorgt niet alleen voor meer snelheid en comfort, maar ook voor brandstofbesparing bij hogere snelheden. Uiteraard is het uiterlijk van de boot even belangrijk als de prestaties. met een Z I L V E R M A N bent u verzekerd van een stoere, elegante boot met een eigentijdse uitstraling, maar zeker ook met een knipoog naar het verleden.

Aluminium

Alle boten die bij ons de werf verlaten, zijn gebouwd van zeewaardig aluminium en hierdoor heeft u nagenoeg geen onderhoud aan uw Z I L V E R M A N. Dit zorgt niet alleen voor een flinke besparing, maar levert ook de nodige tijdswinst op. Tijd die u kunt besteden om te genieten op het water en dat is waar een boot voor bedoeld is.

Hoogwaardige materialen

Vakkennis en tijd investeren in producten van mindere kwaliteit zou zonde zijn! Vandaar dat we bij Z I L V E R M A N kiezen voor materialen van hoogwaardige klasse. Dit ziet men terug in bijvoorbeeld de luxe kussens en het slijtvaste teak(look) dek evenals de RVS details. Het gebruik van deze kwalitatieve materialen zorgt ervoor dat u vele jaren in wind en weer, plezier zult beleven aan uw Z I L V E R M A N.

Custom made

De vakmensen van Z I L V E R M A N worden gedreven door hun warme hart voor de watersport en alles daar omheen. De ambitie om elke dag stappen te maken in het vakmanschap wat onze medewerkers en partners beheersen, zorgt ervoor dat men in een Z I L V E R M A N een keurig afgewerkte boot zal vinden die gebouwd is met oog voor detail. En juist die details is waar het bij ons om draait, dit zijn de details die ervoor zorgen dat elke boot zijn eigen identiteit heeft! Bij de bouw van een boot kijken we eerst naar de wensen van de klant en naar aanleiding van deze wensen gaan we aan de slag. Dat een custom-boot duurder is, is een groot misverstand, Dat hebben we inmiddels bewezen met de Z I L V E R M A N 800.

Gallery

INFO OVER DE
1E ZILVERMAN 800

ZILVERMAN 800

VOLG ONS

CONTACT

This is custom heading element

of via onderstaand contact formulier: